Rezervari Romania :: Hotelul Decebal - Bistrita, Bistrita-Nasaud

Hotelul Decebal din Bistrita, Bistrita-Nasaud

3 stele
Hotelul Decebal
Nr. camere: 27
Receptie
Telefon: 0263212568
Mobil: 0742120266
Fax: 0263233541
Adresa:
str. Cuza Voda nr. 2B
Bistrita, Bistrita-Nasaud

Descrierea locatiei de cazare

Hotelul Decebal este ideal pentru turistii care cauta cazare intr-un hotel situat in zona centrala a municipiului Bistrita, cu acces usor catre toate punctele de interes ale orasului sau pentru turistii care cauta un hotel in Bistrita ca punct de plecare pentru vizitarea atractiilor judetului: Muntii Rodnei, Pasul Tihuta, Baile Figa, Izvorul Tausoarelor (cea mai adanca pestera din Romania – 478.5 m), Jgeabul lui Zalion, Pestera Zanelor, Cheile Bistritei, Parcul dendrologic Arcalia, statiunea Sangeorz Bai, lacul Lala, barajul de acumulare Colibita, etc. Pentru grupurile organizate, oferim preturi negociabile in functie de numarul turistilor, perioada de sedere si serviciile solicitate.

Hotelul ofera cazare in 22 de camera duble, (15 camere cu doua paturi si 7 camere cu pat matrimonial),  3 camere single si doua  apartamente, oferind astfel 53 de locuri de cazare decente la cele mai bune preturi. Camerele sunt dotate cu baie, televizor, telefon si aer conditionat.

Pe langa servicii de cazare, hotelul Decebal ofera turistilor servicii de restaurant unde se pot organiza mese festive, nunti, conferinte si alte evenimente. Astfel hotelul dispune de o sala de nunti de 240 de locuri si trei  restaurante de 80, 40 si 15 locuri.

Facilitati generale

Parcare
Internet Wi-Fi
Restaurant
Frigider
Bar
Seif
Spalatorie
Terasa
Sala de conferinte

Facilitati camera

Aer Conditionat
Incalzire Centrala
Minibar
Tv in camera
Baie in camera
Camere cu balcon
Seif in camera
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Bistrita Cazare Bistrita-Nasaud Cazare Ardeal Cazare Muntii Rodnei Cazare Maramures