Rezervari Romania :: Vila Nasta - Constanta, Constanta

Vila Nasta din Constanta, Constanta

2 stele
Vila Nasta
Nr. camere: 30
Nasta Constantin
Telefon fix: nespecificat
Mobil: 0720198378
Fax: nespecificat
Adresa:
Constanta, str. Ion Voda, nr. 18
Constanta, Constanta

Descrierea locatiei de cazare

Rezervari Romania va recomanda Vila Nasta din Constanta!

Despre Noi
Vila Nasta este o unitate de cazare din Constanta ce pune la dispozitia oaspetilor sai 30 de camere spatioase, curate, amenajate modern si utilate astfel incat sa va asigure tot confortul! Vila Nasta incearca sa-si multumeasca fiecare oaspete ce-i trece pragul oferind servicii calitative, o ambianta placuta , intimitate si confort! Fie ca sunteti veniti in oras pentru a va relaxa sau in interes de afaceri, Vila Nasta reprezinta unitatea de cazare potrivita pentru fiecare dintre dumneavoastra!
Vila Nasta este asezata la 100 de m de plaja, langa facultatea Ovidius de pe Bd Mamaia, Facultatea de Stiinte Economice, Inginerie, Constructii, Medicina, Facultatea Spiru Haret.

Detalii cazare
Vila este cu 4 nivele. In vila sunt camere cu 2, 3 paturi fiecare camera fiind dotata cu frigider, tv,wireless. Avem camere cu baie in camera sau pe hol, cu aer conditionat sau fara aer.
Preturile sunt atractive in functie de camera dorita. Vila este asezata chiar in centru orasului aproape de obiectivele turistice plaja, muzee, facultati.

Atractii turistice
Constanta este cel mai vechi oras din Romania, fondat in jurul anului 600 I.Hr., si este situat pe coasta de vest a Marii Negre. Este cel mai mare port din Romania si al patrulea din Europa. Initial orasul s-a numit Tomis, fiind fondat de colonisti greci, apoi a fost cucerit de romani si imparatul roman Constantin cel Mare i-a schimbat numele in Constantiana. In secolul 19, cladiri si hoteluri rafinate au fost construite cand Regele Carol I a decis sa reinvie orasul ca port si statiune balneara, cu lungimea plajei de 13 km. Constanta este astazi un important centru cultural si economic, ce merita vizitat pentru comorile sale arheologice. Monumentele sale istorice, ruinele antice, muzeele si statiunile balneare din vecinatate fac din Constanta un centru principal al turismului de pe coasta Marii Negre.
Constanta este mai mult decat punctul de acces catre coasta Marii Negre. Este un loc cu un trecut lung si interesant, atestat de multele sale vestigii romane, cladiri istorice, fatade si moschei care infrumuseteaza Centrul Vechi. O cladire publica impresionanta, despre care s-a crezut initial ca este o cladire portuara, a fost excavata si care contine ramasite semnificative ale unuia dintre cele mai lungi mozaicuri din lume. In Constanta puteti vizita sate traditionale, vii, monumente antice si Delta Dunarii, paradisul iubitorilor de pasari. Edificiul Roman cu Mozaic, Farul Genovez, Casa cu Lei sau Parcul Arheologic, cu toate sunt niste atractii turistice captivante.

Facilitati generale

Parcare
Loc de joaca copii
Gratar
Frigider
Bucatarie
Gradina
Internet
Spalatorie
Terasa
Foisor in curte
Sala de mese

Facilitati camera

Aer Conditionat
Baie Comuna
Baie cu dus
Incalzire Centrala
Tv in camera
Camere cu balcon
Jacuzzi in camera
Frigider in camera
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Constanta Cazare Constanta Cazare Litoral Cazare Delta Dunarii