Rezervari Romania :: Pensiunea Teea - Dorna Arini, Suceava

Pensiunea Teea din Dorna Arini, Suceava

3 margarete
Pensiunea Teea
Nr. camere: 8
Receptie
Telefon fix: nespecificat
Mobil: 0758 293 185 / 0730 992 870
Fax: nespecificat
Adresa:
Dorna Arini, sat Sunători, nr 15
Dorna Arini, Suceava

Descrierea locatiei de cazare

Pensiunea Teea este una dintre cele mai noi unități de cazare din comuna Dorna Arini, județul Suceava. Pensiunea se află localizată în cătunul Călinești din satul Sunători, în apropiere de Cheile Zugrenilor, pe malul Bistriței. Călinești se află la o distanță de 17 kilometri de Vatra Dornei, pe DN 17B (drumul ce leagă Țara Dornelor de Piatra Neamț și Cheile Bicazului).

Amplasamentul pensiunii oferă turiștilor iubitori de natură ocazia să exploreze dealurile și munții din apropiere, deoarece cătunul se află între munții Giumalău și Pietrosul Bistriței, foarte aproape și de Munții Rarău.

Pensiunea Teea oferă turiștilor multe facilități care sporesc confortul de care se vor bucura aceștia în sejurul lor, printre care cele mai importante sunt curtea imensă, foișorul din apropiere, zona de living comună unde se poate servi și masa, parcarea spațioasă, ferma proprie ce furnizează produse alimentare de casă și multe altele.

Unitatea de cazare este și pet-friendly, ceea ce înseamnă că poți lua cu tine în vacanță și animalul de companie.

Turiștii pot servi micul dejun în fiecare zi și au acces la o bucătărie modernă și complet utilată. Vei avea parte aici de un sejur cu adevărat relaxant și plin de vitalitate, în mijlocul unui peisaj fascinant.

Facilitati generale

Parcare
Internet Wi-Fi
Gradina
Ferma proprie
Sala de mese

Facilitati camera

Cablu Tv
Tv in camera
Baie in camera
Camere cu balcon
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Dorna Arini Cazare Suceava Cazare Bucovina Cazare Moldova