Rezervari Romania :: Vila Pellegrin - Durau, Neamt

Vila Pellegrin din Durau, Neamt

3 stele
Vila Pellegrin
Nr. camere: 0
Ojog Gigi
Telefon fix: nespecificat
Mobil: 0744985484
Fax: nespecificat
Adresa:
str. Principala, nr. 293
Durau, Neamt

Descrierea locatiei de cazare

Vila Pellegrin va invita sa va petreceti vacanta in mijlocul naturii, intr-o oaza de liniste si relaxare pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp. Vila este situata in statiunea Durau, la baza Masivului Ceahlau, o regiune montana des frecventata pentru obiectivele sale turistice dar si pentru refacerea organismului dupa o perioada lunga de stres.

Pe traseele care urcã muntele Ceahlãu, turistii pot admira cascada Duruitoarea (25 m înãlime), cu un impresionant jet de apa si zgomot asurzitor, cabana Fantanele(1240 m alt. ) si cabana Dochia(1870 m alt. ).Statiunea, deschisa in toate anotimpurile anului, este recomandatã pentru odihnã si tratament al nevrozelor astenice, a stãrilor de slãbiciune, a anemiei, pentru refacerea dupã eforturi psihice sau intelectuale. Exista posibilitatea de a efectua excursii pe Ceahlãu (Ocolasu Mare-1907 m si Toaca-1904 m, ) si de a practica sporturile de iarna (pârtie de schi, cu diferite grade de dificultate).

Cai de acces: Piatra Neamt -Bicaz (de-a lungul lacului Izvorul Muntelui)- Poiana Largului - Ceahlau - Durau sau Piatra Neamt - Bicaz - Izvorul Muntelui - Izvorul Alb - Durau.

Facilitati generale

Parcare
Internet Wi-Fi
Gratar
Restaurant
Frigider
Carti Credit
Seif
Terasa
Biliard
Foisor in curte
Living
Rau in curte
Schimb valutar

Facilitati camera

Cablu Tv
Incalzire Centrala
Tv in camera
Uscator Par
Baie in camera
Camere cu balcon
Internet in camera
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Durau Cazare Neamt Cazare Cheile Bicazului Cazare Bucovina Cazare Moldova Cazare Lacul Izvorul Muntelui Cazare Ceahlau Bicaz