Rezervari Romania :: Pensiunea Iasmine M - Eforie Nord, Constanta
Pensiunea Iasmine M - Eforie Nord, Constanta
3 margarete
Pensiunea Iasmine M
Nr. camere: 7
Memet Geilan
Mobil: 0732879857
Adresa:
Eforie Nord, str. Alexandru Lapusneanu, nr.27
Eforie Nord, Constanta
Descriere

Rezervari Romania va recomanda Pensiunea Iasmin M din Eforie Nord!


Despre noi
Vila Iasmin se afla intr-un cartier linistit de case din statiune, amplasata in spatele pietei, ferita de aglomeratia si zgomotul din centru. Aceasta este situate pe str. Alexandru Lapusneanu, nr.27.
Distanta pana la plaja fiind de aproximativ 12-15 min.(pe jos). Este o zona intermediara, nici aproape de periferie, dar nici pe faleza sau in centru, unde preturile depasesc si de doua ori oferta noastra, iar linistea e aproape inexistenta. A se tine seama de distantele pana la plaja prezentate de ofertanti: distanta pana la mare nu este acelasi lucru cu distanta pana la plaja amenajata. Sunt vile si pensiuni care sunt amplasate la 50 m de mare, dar pana la plaja amenajata este distanta mai mare decat de la locatia noastra.
Constructie noua, pe doua nivele, avand camere mari, aerisite, dotarile si utilitatile fiind ireprosabile. Atat casa cat si curtea nu au vecini pe nici o latura a imprejmuirii, fiind evitate astfel micile neplaceri cauzate de zgomot sau locul de parcare.


Detalii cazare
Conditiile si tarifele sunt in egala masura decente, spatiile generoase si locurile prietenoase din jur facand din aceasta o locatie in care veti dori sa reveniti. Camerele spatioase sunt cu 2 sau 3 paturi avand fiecare baie proprie. Unele dintre acestea au si balcon. Majoritatea camerelor cu 2 paturi au in plus canapea pentru copil sau adult.
Dintre facilitati si dotari enumeram :
-camerele au fiecare baie proprie- apa calda in permanenta
-balcon
-tv, cablu, in fiecare camera
-internet wireless
-bucatarie de vara utilata (aragaz, frigidere, cuptor cu microunde, vesela, etc)
-terasa in aer liber cu umbrar si grup sanitar separat
-gratar de gradina cu amenajarile aferente
-loc de parcare pentru masini.


Atractii turistice
Statiunea Eforie Nord se afla la 14 km de municipiul Constanta, la altitudinea cuprinsa intre 6 si 20 metri peste nivelul marii.In Eforie Nord plaja are o lungime de 4 km si o latime intre 20 si 100 metri. Factorii de cura sunt clima marina, apa marii puternic clorurata, sulfatata, sodica, magnezica, hipotonica, apa sarata a Lacului Techirghiol si namolul sapropelic extras de pe fundul lacului.Statiunea este recomandata atat pentru agrement, relaxare, cat si pentru diverse tratamente.Turistii au la indemana numeroase posibilitati de divertisment, printre care: discoteci, cluburi, terenuri de sport, terenuri de minigolf, sali de biliard, Teatrul de Vara, locuri de joaca pentru copii, instalatii pentru sporturi nautice, piscine si, bineinteles, plaja si apa marii.
Plaja din Eforie Nord are o lungime de 4 km si o latime cuprinsa intre 20 si 100 metri. In partea de nord plaja este mai ingusta si este strajuita de o faleza inalta, ce atinge pe alocuri inaltimea de 25 metri. Faleza comunica cu plaja prin scari din piatra si ofera turistilor o priveliste spectaculoasa spre mare.Pe toata intinderea plajei intrarea in apa este lina. Nisipul are o granulatie mai mare decat cel din Mamaia si Constanta. In unele locuri plaja este amenajata cu sezlonguri si umbrelute. Exista teatru si cinematograf in aer liber, piscine, strand, terenuri de sport, popas turistic.Plaja Eforie Nord este unul dintre cele mai importante obiective turistice din Litoral, obiectiv pe care nu ar trebui sa-l ratati daca va aflati in apropiere.
 

Facilitati generale
Facilitati camera
Baie cu dus
Tv in camera
Camere cu balcon
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Monitorizare website: www.RezervariRomania.ro
Cazare Eforie Nord Cazare Constanta Cazare Litoral Cazare Delta Dunarii