Rezervari Romania :: Complexul Hotelier Ciric - Iasi, Iasi

Complexul Hotelier Ciric din Iasi, Iasi

3 stele
Complexul Hotelier Ciric
Nr. camere: 30
Receptie
Telefon: 0232219000
Mobil: 0728989956 / 0732003939
Fax: nespecificat
Adresa:
Zona de Agrement Ciric, Iaşi
Iasi, Iasi

Descrierea locatiei de cazare

Complexul Hotelier Ciric*** este situat pe malul lacului Ciric, unul dintre principalele puncte de agrement ale oraşului Iaşi. Amplasat la numai 3 km de centrul oraşului şi doar 1.8 Km de aeroport, complexul este uşor accesibil, oferind oaspeţilor atmosfera caldă şi reconfortantă pentru un excelent sejur, dar şi spaţiul oficial al unei întâlniri de afaceri, găzduind conferinţe, seminarii, training-uri, evenimente speciale.

Complexul Hotelier Ciric*** vă pune la dispoziţie un hotel (60 de locuri), 3 săli de restaurant, 2 saloane, 3 săli de conferinţe, 2 terase (pontoane) situate pe lacul Ciric, 3 terase acoperite, totalizând peste 1000 locuri.

Printr-o îmbinare armonioasă a elementelor clasice cu cele moderne, hotelul asigură astfel o şedere relaxantă în atmosfera plăcută a apei şi a împrejurimilor naturii. Fie că alegeţi petrecerea unui prânz în familie sau o plimbare romantică cu barca, activităţi de agrement sau vizitarea împrejurimilor, veţi putea găsi în Complexul Ciric o soluţie ideală pentru ieşirea din agitaţia şi rutina cotidiană.

Clienţii noştri vor descoperi existenţa unor servicii diversificate şi a unui personal atent la necesităţile fiecăruia. Echipa profesionistă a hotelului, facilităţile oferite pentru conferinţe şi evenimente speciale, talentele maestrului bucătar, peisajul şi ambianţa deosebită, transformă Complexul Hotelier Ciric*** în principalul loc de atracţie pentru turism sau afaceri.

Facilitati generale

Parcare
Internet Wi-Fi
Sala Conferinte
Restaurant
Carti Credit
Fax
Mic Dejun
Receptie
Room Service
Terasa
Teren Sport

Facilitati camera

Aer Conditionat
Baie cu cada
Incalzire Centrala
Minibar
Tv in camera
Baie in camera
Camere cu balcon
Internet in camera
Minibar in camera
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Iasi Cazare Iasi Cazare Bucovina Cazare Moldova