Rezervari Romania :: Pensiunea Hermannstadt - Sibiu, Sibiu

Pensiunea Hermannstadt din Sibiu, Sibiu

3 stele
Pensiunea Hermannstadt
Nr. camere: 25
Sinel Kostiuk
Telefon: 0269212340
Mobil: 0757316264
Fax: nespecificat
Adresa:
str. Blanarilor nr. 13
Sibiu, Sibiu

Descrierea locatiei de cazare

Pensiunea Hermannstadt este situată în Sibiu, la 300 de metri de Muzeul Brukenthal şi la 600 de metri de Piaţa Mare şi de Piaţa Mică. Proprietatea are o terasă şi oferă acces gratuit la internet WiFi. Podul Minciunilor se află la 750 de metri.

Proprietatea a fost renovată şi reamenajată la începutul anului 2016. Toate unităţile de cazare au TV cu ecran plat cu canale prin cablu şi frigider. Băile private includ uscător de păr şi articole de toaletă gratuite. Aerul condiţionat este disponibil la un cost suplimentar.

La 20 de metri de Pensiunea Hermannstadt puteţi găsi un magazin alimentar, iar la 200 de metri există un restaurant. La proprietate puteţi comanda şi micul dejun.

Cea mai apropiată staţie de autobuz se află la 100 de metri de reşedinţă, iar Gara Centrală din Sibiu este la o distanţă de 300 de metri. Proprietatea este situată vizavi de Centrul Medical Polisano.

Facilitati generale

Parcare
Internet Wi-Fi
Bar
Carti Credit
Internet
Terasa
Sala de mese

Facilitati camera

Cablu Tv
Aer Conditionat
Incalzire Centrala
Uscator Par
Baie in camera
Camere cu balcon
Internet in camera
Frigider in camera
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Sibiu Cazare Sibiu Cazare Ardeal Cazare Transfagarasan Cazare Transalpina Cazare Sibiu Cazare Masivul Piatra Craiului Cazare Marginimea Sibiului Cazare Valea Oltului Cazare