Rezervari Romania :: Complexul Turistic Conacul Domnesc - Suceava, Suceava

Complexul Turistic Conacul Domnesc din Suceava, Suceava

3 stele
Complexul Turistic Conacul Domnesc
Nr. camere: 40
Receptie
Telefon: 0230526966/0372300600
Mobil: nespecificat
Fax: nespecificat
Adresa:
Suceava, Str. Agronomului, nr. 52
Suceava, Suceava

Descrierea locatiei de cazare

Rezervari Romania va recomanda Complexul Turistic Conacul Domnesc din Suceava!

Despre Noi
Complexul turistic "Conacul Domnesc" din Suceava este situat la 5 km de centrul orasului. Amplasarea sa este ideala, la numai 200 de metri de drumul european E85 si 17 km de Aeroportul Salcea.
Complexul este amplasat intr-un vechi conac boieresc complet renovat si amenajat la standarde europene, pe o suprafata de 10 hectare in mijlocul unui parc dendrologic care asigura linistea si aerul curat de care aveti nevoie.
Acest loc mirific este perfect pentru oameni de afaceri si turisti, Conacul Domnesc fiind alegerea perfecta pentru o vacanta departe de agitatia orasului, pentru training-uri de firma, pentru intalniri de afaceri si team building-uri.

Detalii Cazare
Intr-adevar Conacul Domnesc este, inca de la origini, un conac veritabil. Vechiul conac a fost construit de o familie instarita de armeni venita prin partile locului, undeva prin jurul anilor 1820. Acestei familii i se atribuie si constructia bisericii din localitate.
Astazi el este un complex hotelier, ce are in componenta sa:
    - Spatii de cazare;
    - Restaurant, crama, terasa de vara;
    - Centru SPA;
    - Sala Polivalenta;
Tot acest ansamblu este dispus pe o suprafata de peste 10 hectare, in cadrul unui parc dendrologic, care are si un lac privat.

Hotelul are 2 etaje plus mansarda si ofera 40 de spatii de cazare elegant mobilate, largi si spatioase, marea majoritate avand vedere spre parc.
 2 camere single
 2 camere duble cu pat matrimonial
 33 camere duble cu paturi twin
 1 camera tripla
 1 duplex
 1 apartament

Restaurant
Elegantul restaurant ofera intr-o ambianta plina de stil si rafinament preparate culinare traditionale romanesti si internationale. Ambianta placuta, personalul amabil si discret, decorul intim si relaxant fac din restaurantul "CONACUL DOMNESC" locul ideal pentru petrecerea unei seri de neuitat in compania muzicii de calitate. Aici se pot organiza nunti botezuri, mese festive, cocktail-uri si banchete pentru un numar de aproximativ 180 persoane.

Sala de conferinte
Sala "Amfiteatru" este capabila sa gazduiasca maxim 180 de persoane. Este ideala pentru intalniri de afaceri, simpozioane, cursuri de pregatire profesionala, prezentari de produse si servicii.

Centru SPA
Pentru relaxare si tratament va asteapta Centrul nostru SPA cu piscina acoperita de 18 x 6 m, doua paliere de adincime 1,6 si 1,8 m, avand o instalatie moderna de control al calitatii apei, bineinteles, Jacuzzi, sauna uscata (de tip suedez), servicii de masaj, relaxare si terapeutic, tratamente corporale, sala de fitness.

Facilitati generale

Parcare
Fitness
Sala Conferinte
Restaurant
Piscina
Bar
Carti Credit
Evenimente Speciale
Fax
Jacuzzi
Masaj
Receptie
Sauna
Seif
Crama
Jacuzzi

Facilitati camera

Cablu Tv
Aer Conditionat
Baie cu dus
Cd Player
Incalzire Centrala
Tv in camera
Wake Up
Jacuzzi in camera
Telefon in camera
Frigider in camera
Minibar in camera
© 2013 RezervariRomania.ro toate drepturile rezervate
Cazare Suceava Cazare Suceava Cazare Bucovina Cazare Moldova